Despre noi

CONCEPT

"PRAVALIA CU LICORI" este un concept de business Liquor & Tobacco Store, cu capital pur romanesc, ce a luat nastere intre prieteni. Plecand de la ideea Centrului Vechi care a fost un centru important al negustorilor si ajungand la vremurile actuale unde Centrul Vechi a devenit principalul pol al distractiei din București, ne-am gandit sa pornim o afacere pastrand aerul "La Belle Epoque" inchistat intr-o pravalie cocheta, unde bauturi fine si savuroase, adevarate licori, isi asteapta musterii.

ISTORIC

In 2015 am deschis primul magazin sub numele de "PRAVALIA CU LICORI" pe strada Smardan nr 28. In 2017 a urmat a doua "pravalie", pe strada Gabroveni nr. 2, tot in Centrul Vechi al Bucurestilor. In 2018 ne-am indreptat atentia catre Piata Victoriei - la fel de reprezentativa pentru Bucurescii de alta data - si astfel am deschis al treilea magazin ce imbie la bauturi fine si rafinate - "PRAVALIA CU LICORI" de pe soseaua Nicolae Titulescu nr. 39-49. Anul 2019 vine si el cu o inaugurare: cea mai recenta “pravalie”, cea de pe Selari nr 18, si se anunta si cu alte locatii noi. Se pare ca musteriilor le place la “PRAVALIA CU LICORI” lucru ce ne permite sa fim in continua dezvoltare si va multumim. Jos palaria, Mon’cher!

PRODUSE

In “PRAVALIA CU LICORI” gasiti o gama larga de bauturi alcoolice si vinuri premium, miniaturi pentru colectionari, precum si o mare varietate de tigari de foi, trabucuri, tutun de rulat, tigarete si accesorii pentru fumat: brichete Zippo, cuttere, foite si filtre, tabachere, scrumiere, narghilea.