Ce defineste o bautura ca fiind premium?

Bauturile alcoolice fac parte din viata noastra si au un rol important social in multe culturi. In ultimul timp, tendinta este de a consuma intr-un mod asumat, de a duce un stil de viata activ si sanatos, ceea ce creste interesul persoanelor, mai ales din mediul urban, pentru bauturi premium. Ce defineste o bautura ca fiind premium? Traditia, ingredientele de calitate superioara si de provenienta cunoscuta, stilul si gustul rafinat, raritatea, completate de un design pe masura. 

Sa luam spre exemplu vodka, o bautura alcoolica incolora ce poate fi distilata din aproape orice contine amidon. Vodka mai iefitna poate avea la baza cartofi, sfecla de zahar, chiar si produse secundare rezultate din procesarea lemnului. Vodka de calitate este distilata din grau, asemenea celui mai fin wisky. O vodka premium ca “Grey Goose” este fabricata in regiunea Cognac din Franta din grau de cea mai buna calitate, crescut in ferme sustenabile.

Bineinteles, o bautura premium are un pret mai ridicat decat o bautura standard, un pret pe masura calitatilor sale. Acest lucru poate va descurajeaza inainte de a cerceta oferta de bauturi alcoolice premium, insa la noi cu siguranta veti gasi produse de top accesibile si pe placul dumneavoastra. “Pravalia cu licori” se aprovizioneaza direct de la importatori ceea ce va garanteaza un pret corect si competitiv pe piata. Fie ca sunteti un consumator de gusturi fine si deosebite, fie ca vreti sa oferiti un cadou deosebit unei persoane dragi, bauturile premium va vor aduce satisfactie garantat!