Mateus rose. Un vin deosebit la un pret special!

          Sa vorbim despre vinuri. Dar nu despre orice vinuri, ci despre vinurile rose. Acestea au crescut in popularitate in ultimii ani, fiind apreciate tot mai mult de tinerii consumatori, deoarece sunt usor de baut si se potrivesc cam la orice fel de mancare. 

          Cum este obtinut vinul rose? Pentru necunoscatori ar putea fi un amestec de vinuri albe si rosii ( exista si aceasta varianta, dar nu poate fi imbuteliat ca vin rose). De fapt, vinul rose este obtinut doar din struguri negri, aceleasi soiuri care intra si in componenta vinurilor rosii! Culoarea vinului este data de coaja strugurilor, pigmentul fiind eliberat in timp ce vinul fermenteaza cateva saptamani. Sucul de struguri, in sinea lui, nu contine mult pigment si este mai mult transparent, astfel ca, pentru a obtine culoarea roz, vinul este presat si transferat in alt recipient la cateva ore dupa ce incepe procesul de fermentatie, producatorul avand control total asupra culorii vinului. Cand obtine nuanta dorita, vinul este mutat in alt recipient pentru a isi continua fermentarea separat de cojile strugurilor sai. Deci, vinurile rose sunt vinuri rosii fermentate putin timp impreuna cu coaja strugurilor lor.

          Acum dorim sa aducem in atentia dvs un vin rose special: Mateus rose. Mateus Rose este un vin de provenienta din Portugalia si are 11% alcool. Demisec, putin acidulat, cu gust mai mult floral decat fructat, Mateus Rose este un vin echilibrat, proaspat si usor de baut. A cunoscut perioada de glorie la inceputul anilor ‘70, cand devenise cel mai popular vin din lume. Jimi Hendrix a fost fotografiat band dintr-o sticla de Mateus. Regina Marii Britanii se afla la o petrecere privata in Londra la Hotel Savoy la inceputul anilor ‘60 cand, fiind nemultumita de selectia de vinuri, a cerut Mateus Rose. Managerul hotelului a trebuit sa trimita special pe cineva sa cumpere o sticla deoarece nu avea Mateus in bar. De ce este special Mateus Rose? Pe langa istoria din spatele brand-ului, acest vin este special deoarece acorda importanta marita strugurilor din care este facut. In componenta lui intra 10 soiuri de struguri rosii, atent selectionate. Majoritatea strugurilor sunt din regiunea Beiras si sunt cultivati special pentru vinul rose, de aceea Mateus poate fi considerat mai bun decat alte vinuri din aceeasi categorie, care poate fi chiar mai scumpe decat Mateus rose.

          Mateus rose este pregatit sa revina in atentia iubitorilor de vin si sa isi recapete gloria de odinioara! Pentru ca ii cunoastem valoarea si merita sa fie redescoperit si apreciat de cat mai multi oameni, am pregatit o oferta de pret speciala care sa va convinga sa il incercati: 19.99 RON, redus de la 29.99 RON. Incearca si tu Mateus Rose si nu vei regreta!

          Oferta de pret este valabila in toate magazinele “Pravalia cu Licori”. Pentru a beneficia de oferta va rugam sa mentionati in magazin articolul despre Mateus Rose si sa dati like paginii de Facebook “Pravalia cu Licori”. 

Cin-Cin!