Oferta de primavara - Jack Daniel’s no.7 la un pret special!

Jack Daniel’s este un brand de whiskey Tennessee si este cel mai bine vandut whiskey american din lume. Este produs in orasul Lynchburg, Tennessee, SUA. 

Cel mai cunoscut sortiment Jack Daniel’s este Black Label No.7; nu se stie exact ce reprezinta no.7 dar se fac presupuneri cum ca ar fi numarul trenului care ii aducea butoaiele lui Jack, ca acesta ar fi avut 7 iubite sau chiar ca ar fi pierdut timp de 7 ani unul dintre butoaiele pretioase; ca este numarul retetei catigatoare sau poate doar un numar norocos pentru Jack, numai el a stiut acest lucru.

Reteta de productie este 80% porumb, 8% secara si 12% orz maltificat, distilate o singura data printr-un alambic continuu pana cand volumul de alcool ajunge la 70%, apoi este filtrat printr-un strat de 3 metri de carbune de artar ( acer saccharum). Acest procedeu dureaza cateva zile, timp in care bautura este impregnata cu aroma siropului de artar caramelizat, care ii da acel gust dulceag definitoriu. Se imbuteliaza in butoaie noi de stejar american si se invecheste minim 4 ani, fara ca butoaiele sa fie miscate sau rotite. Inainte de a fi umplut cu whiskey interiorul butoaielor este supus unui procedeu de permeabilizare a lemnului, care se realizeaza prin expunerea acestuia la flacari, astfel ca bautura patrunde mai usor in interiorul lemnului de unde aduna toate aromele. Culoarea rubinie este obtinuta astfel in mod natural.

Jack Daniel’s este indragit de multi oameni din intreaga lume, dar poate cel mai mare fan al sau a fost cantaretul Frank Sinatra. Acesta avea mereu la indemana “nectarul zeilor” ( asa cum ii placea sa il numeasca) Jack Daniel’s fiind companionul lui nedespartit, atat in vata privata cat si pe scena. Nu e de mirare ca, atunci cand a murit, Frank Sinatra a fost inmormantat, printre altele, si cu o sticla de whiskey Jack Daniel’s. 

Pravalia cu Licori va ofera Jack Daniel’s 1l (no.7) la pretul special de 106 RON. Pentru a beneficia de reducere, specificati in magazin ca ati vazut oferta pe site-ul nostru si dati like paginii de Facebook “Pravalia cu Licori”. Oferta este valabila pana la data de 10.03.2019.