Oferta la spumant Asti Martini!

          Ne-am gandit sa va surprindem placut cu o oferta la spumant Asti Martini 750ml la pretul promotional de 35 RON ( reducere de la 47 RON). Stocul este limitat, asa ca haideti repede intr-una din pravaliile noastre pentru a prinde oferta. :)

          Asti Martini este un vin spumant italian DOCG - cea mai inalta clasificare a vinurilor spumante italiene. Acesta se face dintr-un anumit soi de struguri albi, Moscato Bianco, care sunt cultivati in provincia Asti. Asti face parte din regiunea italiana Piedmont, regiune binecunoscuta pentru climatul optim ce favorizeaza cultivarea strugurilor. Aici se afla majoritatea podgoriilor italiene care ofera vinuri de calitate. Spumantul Asti este mai dulce decat prosecco si are un nivel mai scazut de acool, de 7,5%.

          Asti Martini este realizat prin metoda Martinotti, care dateaza inca din anul 1895, si presupune ca procesul de fermentatie se realizeaza intr-un container de inox aflat sub presiune. In containerul de inox sunt amestecate vinul, zaharul si drojdia, si astfel incepe procesul de fermentatie. Dupa ce zaharul este transformat in alcool si dioxid de carbon, drojdia este filtrata si inlaturata si vinul este pregatit pentru imbuteliere. Totul se face sub atenta supraveghere pentru a garanta calitatea deosebita, caracterul aromatic expresiv al spumantului si pentru a mentine dulceata naturala a strugurilor Moscato Bianco. 

          Daca v-am facut pofta de Asti Martini, va asteptam la “Pravalia cu licori” pentru a beneficia de pretul promotional in perioada 01 - 15.04.2019

          Nu uitati sa mentionati in magazinele noastre acest articol si sa dati like paginii de Facebook “Pravalia cu licori”.  

Salute!