Pret special Glenfiddich 12 Ani

       Glenfiddich 12 Ani este unul dintre cele mai bine vandute whisky-uri single malt pe plan mondial. Ce caracteristici prezinta whisky-urile single malt am detaliat intr-un articol publicat anterior pe care il puteti reciti aici.

        Distileria Glenfiddich a fost infiintata in 1887 in Valea Cerbului, Scotia. Semnatura distileriei este cel mai premiat whisky single malt din lume, Glenfiddich 12 ani, care in 2014 a castigat medalia de aur in 2 competitii internationale de renume: International Spirit Challenge (ISC) si International Wine and Spirit Competition (IWSC) (conform site-ului oficial). Este vorba despre un whisky scotian excelent, invechit in cele mai bune butoaie de stejar european si american, timp de 12 ani. Profilul aromatic este fresh cu note de varf fructate, in special pere invaluite in accente vanilate. Gustul capata profunzime in arome de caramel si lemn de stejar iar finish-ul este cremos, lung si catifelat. Acest profil aromatic distinct este dat de unicitatea procesului de productie: “high cut point”. Un detaliu interesant este apa pura de izvor care da prospetime whisky-ului. Scotienii folosesc aceeasi apa dintotdeauna, inca de la prima transa facuta de William Grant. Acesta s-a asigurat ca izvorul Robbie Dhu va continua sa furnizeze apa proaspata distileriei Glenfiddich, astfel ca a cumparat cat mai mult teren aflat in proximitatea izvorului. 

 

        Unicitatea si aroma whisky-ului Glenfiddich 12 ani sunt indubitabile si nu ramane decat sa va convingeti si dvs. de calitatea acestui single malt deosebit. De aceea venim in intampinarea dvs ( asa cum v-am obisnuit in ultimul timp) cu o oferta de pret speciala: 99.99 RON fata de 125.00 RON, pretul de lista. Pentru a beneficia de oferta mentionati acest articol in oricare dintre magazinele noastre si dati like paginii de Facebook “Pravalia cu licori”

Oferta valabila pana la data de 30.04.2019